Wil jij gratis loopbaancoaching? Het programma Shape your career van Marion.tc combineert een online training met 3,5 uur persoonlijke begeleiding. En ik werk met Marion samen, zodat je ook mij als coach kunt kiezen!

Waarom loopbaancoaching?

De meeste mensen verlangen naar hetzelfde: ze willen zichzelf zijn, doen wat ze gelukkig maakt en wat bij ze past. Ze willen hun leven zo invullen, dat ze zingeving ervaren. Iedereen is op zoek naar zinvol werk waar je helemaal in op kunt gaan. Wanneer jij iets vindt wat helemaal bij je past dan:

  • Sta je met energie op
  • Geniet je van de mooie momenten
  • Heb je de kracht om met de dalen om te gaan
  • Wil je elke dag wel werken, omdat jouw werk jouw missie voortdrijft

Wist je dat de superouden (110+ jaar oud) vaak werk hebben gevonden waar ze tot aan hun dood mee doorgingen? Goed werk kan je vitaal houden, de volledige aandacht vasthouden en geeft zin aan je dagelijkse handelingen.

Shape your career

– Wie ben ik en wat kan ik?

– Wat wil ik?

– Hoe vind ik mijn doel en hoe bereik ik dat doel?

Loopbaanvragen waar iedereen wel eens mee zit. Het antwoord op deze vragen voor jezelf ontdekken brengt je dichter bij jouw werkgeluk.

Maar hoe krijg je het antwoord op deze vragen? Marion Reijerink ontwikkelde Shape your career een online training die helpt om antwoorden te geven op deze vragen. Naast de online training krijg je 3,5 uur persoonlijke begeleiding. En het beste nieuws? Je kunt dit via het STAP budget gratis loopbaancoaching krijgen.

Gratis loopbaancoaching via het STAP budget

Het STAP budget vervangt de belastingaftrek voor scholingskosten. Elke Nederlander heeft jaarlijks recht op €1000,- subsidie om aan de loopbaan te werken. Je kunt dus gratis een cursus of training volgen of je krijgt €1000,- korting. Om te zorgen dat je echt goede resultaten haalt uit de training zit er ook loopbaancoaching bij. Op die manier kun je dus gratis loopbaancoaching krijgen via het STAP budget.

Ook ik geef gratis loopbaancoaching

Ik werk als coach voor Marion.tc op dit project. Dus heb je interesse in gratis loopbaancoaching? Dan kun je bij Marion een gesubsidieerd traject aanvragen. Er staan meerdere goede coaches voor je klaar met hun eigen specialiteit. Ik vind het hartstikke gaaf als ik jou hier attent op kan maken. Wil je toch gratis loopbaancoaching van mij specifiek ontvangen? Klik mij dan aan bij voorkeurscoach.

Meer informatie op:

https://www.marion.tc/trainingen/shape-your-career