Testimonials

Niemand kan beter vertellen wat ik doe dan de mensen die ik heb geholpen. Lees hieronder hoe zij de trajecten hebben ervaren.

Dit zeggen cliënten

In een eenmalig consult heb ik het met Bart gehad over de onzekerheid die ik ervaarde tijdens sollicitatiegesprekken. Het was een prettig gesprek, Bart is heel toegankelijk, open en positief, daardoor voelde ik mij gelijk op mijn gemak. Bart wist mij te laten nadenken over mijn gedachtegangen en daardoor weet ik nu beter hoe ik dat kan onderscheppen of voor kan zijn. Ook heb ik van hem nog wat tips gekregen over het voorbereiden van een sollicitatiegesprek. Ik weet zeker dat ik bij mijn toekomstige sollicitatie(s) een stuk relaxter en zelfverzekerder zal zijn!

Isabel, Psycholoog

Bij Bart voelde ik mij gelijk op mijn gemak. Onder andere door onze gesprekken zag ik beter waar mijn obstakels zaten en met zijn bruikbare tips waarmee ik gelijk aan de slag kon, heb ik zelfs een nieuwe baan gevonden!

Sophie

Bart is een fijne coach, die goed inzichtelijk maakt wat je hulpvraag is. Hij houd dit ook voor ogen gedurende het traject. Door middel van modellen, kritische vragen stellen en spiegel voorhouden krijg je inzichten die je normaal minder snel gekregen had over jezelf.

Sanne

Bart is een fijne en goede luisteraar die mij heeft begeleid tijdens een moeilijke periode van overgang en onzekerheid. Hij heeft me goede methodes geleerd om keuzes te maken en zelfvertrouwen gegeven om te realiseren dat mijn keuzes de juiste zijn. Bart heeft een persoonlijke en rustige coachingstijl waardoor ik open en kwetsbaar durfde te zijn. Ik kan hem aan iedereen aanraden!

Angelien, Store respresentative

Ik heb 4 fijne coaching sessies gehad met Bart. Mede door de eerste 2 gesprekken heb ik een leuke nieuwe baan gevonden! In de laatste 2 gesprekken zijn we ingegaan op bepaalde onderwerpen waar ik tegenaan liep in mijn functie. Door de juiste vragen te stellen en bepaalde oefeningen te doen heb ik veel nieuwe inzichten gekregen welke erg waardevol zijn zowel in mijn privéleven als in mijn loopbaan.

Lotte, Jongerenbegeleider

Bart was vanaf het begin een duidelijke coach die mij wegwijs heeft gemaakt in de wereld van het solliciteren naar een andere baan. Hij luisterde en gaf tips en stuurde bij waar nodig. Bart heeft gevoel voor de mens achter de cliënt.

C

De overtuiging “ik ben niet goed genoeg” nam mijn leven over en zó intens, dat ik eigenlijk alleen maar meer verdronk in mijn angsten en negativiteit. Tot, Bart! Hij trok mij uit diepe wateren. Vijf gesprekken verder kan ik zeggen dat zonder zijn juiste vragen en oefeningen, de tijd en aandacht, het veilige en vertrouwde gevoel dat hij je geeft ik niet zo dichtbij mijzelf had kunnen komen als nu… hij sleurt je er niet doorheen, nee… Bart springt met jou in het diepe en omarmt je er doorheen op de meest comfortabele en effectieve manier mogelijk. Ik zou Bart opnieuw en opnieuw aanraden! Forever thankful.

Svenja, Fotograaf

Bart heeft mij in vier gesprekken geholpen mijn unique selling points helemaal op orde te krijgen waardoor ik mij sterker voel en stappen in mijn carrière te zetten. Hij is empathisch, vriendelijk en heeft gevoel voor humor en heeft mij daardoor de ruimte gegeven om mij in een veilige omgeving kwetsbaar op te kunnen stellen. Hij is concreet in zijn suggesties en wist mij heel snel te doorgronden waardoor wij aan ook aan ingesleten patronen hebben kunnen werken. Voor mij was het een buitengewoon positieve ervaring die mij zowel op werk- maar ook op privé vlak heeft laten groeien.

Maria

Wil je kennismaken om te kijken of wij een match zijn?

De belangrijkste succesfactor voor een traject is een persoonlijke match. Kom er tijdens een gratis kennismakingsgesprek achter of wij een match zijn!

Bart heeft mij erg goed geholpen in mijn vraag welk toekomstperspectief het beste bij mij past. Vervolgens heeft Bart mij geholpen meer structuur aan te brengen en zodoende meer rust te creëren in mijn planning.

Hugo, Accountmanager

Afgelopen maanden heb ik bij Bart een coachingstraject gevolgd. Aan de hand van 5 gesprekken hebben we het doel van het traject bereikt: ik heb een baan! Dankzij Bart heb ik deze keuze kunnen maken en liet hij mij ondertussen nadenken over mijzelf en wat er bij komt kijken. Ik heb veel met vrienden gepraat over de gesprekken omdat ik er veel aan had. Ik ben zeer enthousiast over het traject en Bart als coach!

Emma

Ik heb mijn coachtraject met Bart als zeer prettig ervaren. Op momenten dat ik enkel belemmeringen zag wist hij de vragen te stellen waardoor deze verdwenen. Hiernaast heeft hij veel kennis over oefeningen om te werken aan persoonlijke diepgewortelde belemmeringen.

Sharvesh, Foreign Exchange Sales

Bart biedt een unieke combinatie van afstand en betrokkenheid. Hiermee loopt hij met me op in de richting van mijn doelen. Hij laat me mijn valkuilen zien, en helpt me deze om te zetten naar kracht en focus. De mate waarin ik open ben beantwoordt hij met heldere, concrete ontdekkingsmomenten. Mijn reis wordt nog boeiender, hoewel hij intussen afscheid nam. Aanbevolen!

Kees-Jan, Servicecentre medewerker

Ik kwam bij Bart via NL Leert Door en was op zoek naar een vaste baan. Halverwege het traject verdween de noodzaak voor een vaste baan en konden we dieper kijken naar onderliggende problemen. Dat was heel fijn, Bart kon daarin goed schakelen en bleef aandachtig luisteren en kwam met goede tips en inzichten. Al met al kan ik Bart zeker aanraden.

Willemien, Picture researcher

De afgelopen periode heb ik bij Bart een loopbaantraject gevolgd. En wat ben ik onwijs blij dat ik deze stap heb gezet en dankbaar dat Bart mij hierbij heeft gecoacht. Bart is een fijne gesprekspartner. Hij stelt de juiste vragen en laat je écht tot nieuwe inzichten komen. Dankzij Bart weet ik nu wat voor mij belangrijk is in een baan en heb ik mijzelf weer een stukje beter leren kennen. Niets is waardevoller dan dat. Ik raad Bart aan iedereen van harte aan.

Sanne, Jurist

Bart is een leuke en rustige coach, die goed de vinger op de zere plek weet te leggen. Hij probeert je anders naar dingen te laten kijken, waardoor er soms nieuwe openingen ontstaan in een bestaande situatie.

C, Werkvoorbereider

Bart laat je op een kritische manier naar jezelf kijken, houdt je een spiegel voor en laat jezelf antwoord geven op vragen. Ik had écht het idee gehoord te worden en gaf mij bruikbare tips die ik direct kon toepassen. En vormde daarmee ook een stok achter de deur. Na elk gesprek had ik een boost aan motivatie en energie om verder te gaan en stappen te zetten om mijn doel te behalen. Ik heb onze samenwerking als heel prettig ervaren en zou hem zeker aanraden.

Marjorie

Bart is een zeer ervaren coach die weet wat er allemaal kan spelen op de werkvloer. Zijn inzicht daarin maakt dat hij de juiste vragen stelt en op de juiste momenten even richting durft te bepalen. Zijn stijl is erg ontspannen en dat maakte mij ook ontspannen. In 4 keer een uur ben ik echt een richting voor mezelf gaan bepalen. Dat heeft gevolgen voor mijn toekomst, maar ook voor mijn huidige werk.

Ineke, Programmamaker educatie

Ik heb Bart ervaren als een man waarmee je heel prettig kunt communiceren. Mondeling, maar ook schriftelijk kan hij zich heel goed verwoorden. In zijn vak kan hij heel goed een spiegel voor je houden, wat je aan het denken zet. Door enkele opdrachten en testen te laten doen, weet hij me scherp te houden.

Ahmet, Consultant

Top coach. Na slechts enkele gesprekken lijkt het alsof hij jou beter kent dan jij jezelf. Vriendelijk, aandacht luisterend en niet bang om je door directe uitspraken een confronterende spiegel voor te houden.

Micha, Servicemedewerker

Bart zorgde er meteen voor dat ik mij op mijn gemak voelde en daarom was het makkelijk om mijn gedachten en gevoelens met hem te delen. Hij beschikt over veel kennis en is een fijne gesprekspartner. Hij luistert aandachtig, spiegelt en maakt mijn gedachten en overtuigingen inzichtelijk. Kortom, ik kan Bart absoluut aanraden!

M, Psycholoog

Vanaf dag 1 heeft Bart mij gerust weten te stellen waardoor ik steeds meer van mezelf durfde te vertellen. Door zijn persoonlijke touch en kalmte heb ik doelen weten te behalen die ik eerder niet had kunnen behalen. Met een paar sessies heb ik een goede kickstart gehad om het geluk weer te omarmen en de toekomst van een ander perspectief te benaderen. Met de handvatten voor de toekomst en de wetenschap dat Bart altijd benaderbaar kan ik het niet anders dan positief zien.

D, Customer Succes Manager

Ik ben erg positief over mijn coachingstraject met Bart! Bart heeft oprechte aandacht voor zijn cliënten. Hij gaf mij heel veel vrijheid om mijn eigen tempo te bepalen en mijn eigen pad te bewandelen. Daarnaast is hij niet bang zijn persoonlijke ervaringen te delen, waardoor er meer verbinding en vertrouwen ontstaat. Ik zou het iedereen aanraden die hulp nodig heeft in zijn/haar loopbaan.

Eline

Ik heb dit hele traject ervaren als nuttig, confronterend maar vooral opbouwend met zeker handvatten om mijn coachingsvraag aan te gaan. Ik vind jou een enorm empathische coach met het vermogen niet te horen maar echt te luisteren en daar op een verbindende manier het traject mee in te gaan. Ik wil je bedanken voor je tijd en zeker je geduld.

Christel, Stewardess & Recruiter

Bart is een coach die begaan is met zijn cliënten en bereid is om ze mee te nemen in de reis om zichzelf te verbeteren. Door concreet door te vragen en een luisterend oor te bieden is hij in staat om pijnpunten duidelijk te maken en op een hele nuchtere manier een voorstel te maken voor een realistische verbetering. Al met al een goede, fijne ervaring.

M

Bart is open, toegankelijk, en stelt goede vragen. Hij creëert een omgeving waarin alles gezegd kan worden zonder direct oordeel, maar daagt wel je ideeën en overtuigingen uit.

Sjoerd, Data scientist

Bart is een coach die niet alleen goed is in zijn vak, maar ook echt geïnteresseerd is in de persoon die voor hem zit. Hij kan snel verbanden leggen en problemen weten aan te duiden. Hij is betrokken en is oprecht in het verder op weg helpen van starters die vastlopen met problemen in hun carrière. Door jou sta ik sterker in mijn schoenen op het gebied van wat ik wil. Durf ik beter uit te spreken wat ik zoek in een baan. In euro’s zou ik hier ook het dubbele voor willen betalen.

T